maandag 8 oktober 2012

Slagharen.

Zaterdag zijn we naar Slagharen geweest. Via marktplaats waren we zeer goedkoop aan kaartjes gekomen. €10.00 aan entree en € 7.00 voor parkeren. En voor vier personen. Normaal ben je zo'n €90.00 kwijt voor zo'n dagje. We gingen met kennissen hebben ons de hele dag vermaakt. Eerst regende het nog onderweg en kwam het bakken naar beneden. Maar rond elf uur klaarde het op en ging de zon schijnen. 'S-avonds rond half elf waren we weer thuis. Kinderen bekaf maar zeer tevreden. Voor zo' n bedrag heb je toch een leuk uitje gehad.
Zo heb ik in de supermarkt een paar produkten met geld terugactie gekocht. Is toch zeer voordelig. Kijk op www.geldterugactie.nl of kortingactie. Zo valt er veel geld terug te krijgen of kortingen te krijgen. Je kunt alle supermarkten bekijken met kortingen voor die week. Zo kun je alles goedkoper kopen in verschillende winkels. Je moet er wel eventjes de tijd voor nemen.
Dadelijk weer eventjes naar school en de klas van Tim helpen met leesles op de computer. Wordt met de week makkelijker. En ze vinden het superleuk.

Gr. Patricia.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten