maandag 14 januari 2013

Dagmenu dinsdag voor afvallen.

Dagmenu Dinsdag

Ontbijt

• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een glas water

In de loop van de ochtend

• Proteïne Bar van Herbalife
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk

Lunch

• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een glas water.

In de loop van de middag

• Bosbessensmoothie
• Een glas water

Warme maaltijd

• Chinese kip en papillotte met mihoen
• Een schaaltje Optimel yoghurt
• Twee glazen water

In de loop van de avond

• Een lange vinger..
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk

Eventueel extra: 1 handje vol nootjes.

















Chinese kip en papillotte met mihoen.

• 5 cm verse gember (zakje 150 g), geschild
• 2 tenen knoflook, fijngesneden
• 6 el hoisinsaus (flesje 175 ml)
• 1 schaal kipfilethaasjes (320 g)
• 1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
• 1 pak mihoen (250 g)
• 1 zak bosui (3 stuks), in ringetjes
• 1/2 krop ijsbergsla, in dunne reepjes
Bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de gember en meng met de knoflook en 4 el hoisinsaus. Leg de kip in de saus.
2. Knip 4 stukken bakpapier van 30 x 30 cm. Verdeel de roerbakmix en kip erover. Vouw de pakketjes goed dicht. Zet ca. 20 min. in de oven.
3. Bereid ondertussen de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rest van de hoisinsaus en de bosui door de mihoen.
4. Verdeel de ijsbergsla met de mihoen over 4 diepe borden of kommen. Serveer de kippakketjes erbij.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie: 400 kcal
Eiwit: 26 g
Vet: 2 g
Koolhydraten: 66 g

Geen opmerkingen:

Een reactie posten