Dagmenu donderdag
Ontbijt
• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een glas Optimel
In de loop van de ochtend
• Twee biscuitjes
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
Lunch
• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
In de loop van de middag
• 2 lange vingers
• Een glas frisdrank light
Warme maaltijd
• Pasta met een saus van groene groenten
• Een schaaltje Optimel vla
• Een glas water
In de loop van de avond
• Een banaan
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
Eventueel extra: een (volkoren) eierkoek
Dagmenu week 6
Vegetarische pasta met een saus van groene groenten
(voor 4 personen)
Benodigdheden
• 300 g volkorenpasta
• 300 g tuinerwten
• 1 courgette
• 80 g geraspte 30+ kaas
• 1 teentje knoflook
• ½ zakje peterselie (à 30 g)
• 1 el. Pijnboompitten
• 2 el. Olijfolie
• zout en peper
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de helft van de erwten
de laatste 2 minuten meekoken en giet deze samen af. Snijd de courgette in blokjes en
pers de knoflook. Verhit de olijfolie in een wok en bak hierin de courgette en de
knoflook 4-5 minuten. Breng het geheel op smaak met zout en peper. Voeg de rest van
de erwten toe en laat deze al omscheppend in 4-5 minuten gaar bakken. Breng
vervolgens het gerecht op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta met de erwten
en schenk de groene saus erover. Bestrooi met de geraspte kaas, peterselie en
pijnboompitten.
Bevat per portie
Kcal: 251 Kcal
Eiwit: 16 g
Vet: 7 g
Koolhydraten: 31 g
Geen opmerkingen:
Een reactie posten