vrijdag 4 januari 2013

Dagmenu vrijdag voor afvallen.

Dagmenu vrijdag

Ontbijt

• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.

In de loop van de ochtend

• Een plakje kruidkoek
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk

Lunch

• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een beker halfvolle melk

In de loop van de middag

• Een peer
• Een glas Spa & Fruit light

Warme maaltijd

• Kip-pesto met broccoli en paprika
• Een schaaltje Optimel vla
• Twee glazen water

In de loop van de avond

• Een kiwi
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk

Eventueel extra: een Sultana hartig


Dagmenu week 6

Kip-pesto met broccoli en paprika
(voor 4 personen)

Benodigdheden

• 250 g cherrytomaatjes
• 350 g tagliatelle
• 150 g paprika
• 300 g broccoli
• 350 g kip
• 2 el. Olijfolie
• 1 zakje mix voor kip-pesto
• 300 ml water
• zout en peper

Bereiding

Kook 350 g pasta ca. 12 minuten in een pan met ruime hoeveelheid water. Snijd de
kipfilet en de paprika in reepjes en de broccoli in roosjes. Verwarm 2 eetlepels olijfolie
in de pan en bak de kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin. Voeg de paprika en de broccoli
toe en wok dit gedurende 1 minuut. Voeg 350ml water en de inhoud van het zakje toe.
Breng het geheel al roerend aan de kook en laat het ca. 2-3 minuten zachtjes
doorkoken met de deksel op de pan. Snijd ondertussen de cherrytomaatjes doormidden
en voeg het vlak voor het serveren aan de kip-pesto toe. Serveer de kip-pesto met de
pasta apart. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Bevat per portie

Kcal: 520 Kcal
Eiwit: 40 g
Vet: 19 g
Koolhydraten: 47 g

Geen opmerkingen:

Een reactie posten