vrijdag 21 december 2012

Dagmenu voor zaterdag en zondag voor afvallen.

Dagmenu week 3: zaterdag

Ontbijt

• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een glas halfvolle melk/karnemelk
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk

In de loop van de ochtend

• Een appel
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
en glas water

Lunch

• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een glas halfvolle melk/karnemelk

In de loop van de middag

• Een beker bouillon met 2 crackers besmeerd met 30+ kaas
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
• Een glas water

Warme maaltijd

• Voor vandaag kan je kijken op:
www.ah.nl bij recepten bij slank en budget, voor een lekkere avond maaltijd.
• Een schaaltje magere yoghurt met banaan
• Twee glazen water

In de loop van de avond

• Een mergpijp
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
• Een glas water

Eventueel extra: een glas frisdrank light en een schaaltje paprika wokkels



Dagmenu week 3: zondag

Ontbijt

• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een glas halfvolle melk/karnemelk
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk

In de loop van de ochtend

• Een Banaan
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
• Een glas water

Lunch

• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een beker drinkbouillon
• Een glas halfvolle melk/karnemelk

In de loop van de middag

• Een plak ontbijtkoek
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
• Een glas water

Warme maaltijd

• Geitenkaassalade met stokbrood
• Waterijsje
• Twee glazen water

In de loop van de avond

• Een schaaltje magere yoghurt met twee kiwi’s
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
• Een glas water

Eventueel extra: Een eierkoek














Recept week 3: Geitenkaassalade met stokbrood (Voor 2 personen)

Benodigdheden

• 2 nectarines, in partjes
• 2 eetlepels walnootolie
• halve eetlepels honing
• 100 gram Hollandse geitenkaas, in plakjes
• 75 gram veldsla
• 75 gram rucolasla
• 10 gram verse muntblaadjes
• 40 gram walnoten
• 1 meergranen stokbrood
• Zwarte peper

Bereiding

Bestrijk de nectarines dun met 1 eetlepel walnootolie. Verhit de grillpan en gril de nectarines aan beide zijden 1 minuut. Klop voor de dressing de honing en de
rest van de walnootolie wat peper naar smaak, tot een lichtgebonden dressing. Schep de kaasrepen, veldsla, rucolasla, munt en walnoten losjes door dressing. Serveer met het stokbrood.

Voedingswaarde per persoon

Energie: 492 kcal
Eiwitten: 16 gram
Koolhydraten: 32 gram
Vetten: 32 gram
Verzadigd: 8 gram
Onverzadigd vet: 24 gram
Natrium: 0.46 gram
Voedingsvezels: 5 gram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten