Dagmenu week 4: vrijdag
Ontbijt
• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een glas halfvolle melk/karnemelk
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
In de loop van de ochtend
• Een plak kruidkoek
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
• Een glas water
Lunch
• 1 HERBALIFE shake van 250 ml.
• Een glas halfvolle melk/karnemelk
In de loop van de middag
• Twee kiwi’s
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
Warme maaltijd
• Tortilla-pizza Napoletana
• Een schaaltje fruit met banaan en aardbeien
• Twee glazen water
In de loop van de avond
• Een schaaltje Japanse Mix
• 1-2 kopje(s) koffie of thee zonder suiker met evt. halfvolle koffiemelk
• Een glas water
• Een glas frisdrank light
Eventueel extra: een volkoren boterham met 20+ smeerkaas
Dagmenu week 4: Tortilla-pizza Napoletana (Voor 4 personen)
Ingrediënten
• 4 wraptortilla's
• 1 pot Napoletanasaus (260 g)
• 100 g zwarte olijven zonder pit
• 2 eetlepels kappertjes
• 150 g zachte geitenkaas (Bettine Blanc)
• 1 zakje rucola-sla
Bereiden
Oven voorverwarmen op 200 ºC of gasovenstand 4. Tortilla's bestrijken met saus. Olijven in stukjes snijden. Pizza's bestrooien met kappertjes en olijfstukjes. Pizza's ca. 8 minuten bakken. Geitenkaas erboven verbrokkelen. Beleggen met blaadjes sla. Pizza nog ca. 1 minuut bakken.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie: 375 kcal
Eiwit: 12 g
Vet: 18 g
Koolhydraten: 41 g
Geen opmerkingen:
Een reactie posten